Menu

Waarom Proud Mary?
Waarom niet? Een nieuwe job is én blijft uiteindelijk een sprong in het onbekende, toch? Dat bleek ook al snel uit de mail die ik van Tina kreeg op 27 juni 2016.

“Ik vroeg me af of je interesse had in een functie voor een multifunctionele duizendpoot die de perfecte balans administratie, 
projectopvolging, creativiteit, marketingadvies en copywriting 100% ziet zitten.”


Eén enkele zin. Simpel maar ook vaag. Weg met die uitgebreide vacatureomschrijvingen vol verkooppraatjes zoals 'uitdagend, vol groeikansen en ruimte voor initiatief’.

Die verleidelijke woorden die je vaak verblinden, je trachten te overtuigen en uiteindelijk je échte wensen en dromen om de tuin leiden. Waarom dus niet gewoon to-the-point? Kort en krachtig. En het werkte, het sprak me aan. Proud Mary leek me een plaats waar ze weten waar ze voor staan. Waar ze naartoe willen. En evengoed waar niét. Een plek ook waar ik kon en kan groeien. 

Een zomerdrink met het team bezegelde de deal en intussen zijn we exact 850 dagen verder. Daar ben ik best wel trots op. En geloof het of niet, de woorden ‘uitdagend, vol groeikansen en ruimte voor initiatief’ zijn op vandaag maar enkele van de vele verleidelijke woorden die mijn job omschrijven. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten