Menu

EMPLOYER BRANDING
Jouw employer brand is de reputatie van je bedrijf als werkgever. Employer branding is de manier waarop je werkt aan die reputatie. Het doel van employer branding is om talent aan je bedrijf te koppelen. Bij bestaande werknemers wil je zo engagement creëren. Voor toekomstige werknemers wil je zo je bedrijf als aantrekkelijke werkgever op de kaart zetten. Voor je aan employer branding kan doen, moet je natuurlijk weten waar je voor staat als werkgever, wat je interne waarden zijn. Dat doe je aan de hand van een interne waarden-oefening. Nu je weet wat employer branding precies is, zetten we enkele concrete voordelen op een rij.

EMPLOYER BRANDING HOUDT GOEIE WERKNEMERS VAST
Werknemers vormen het hart van je onderneming. Zorg ervoor dat ze tevreden zijn. Tevreden werknemers vervullen een ambassadeursfunctieen trekken nieuwe potentiële medewerkers aan. Bovendien zal je met employer branding medewerkers aan je bedrijf binden en engagement triggeren. Een zekere drive voor de groei van je bedrijf.

EMPLOYER BRANDING ALS WAPEN IN DE WAR FOR TALENT
Door de aantrekkende economie wordt de uitdaging om vacatures in te vullen groter en groter. In de war for talent moeten organisaties zichzelf daarom steeds meer profileren als een aantrekkelijke werkgever. Hoe bereik je dit? Door je als organisatie te onderscheiden van de rest. Wat maakt jouw bedrijf zo interessant om voor te werken? Vertel een eerlijk verhaal. Dat maakt de kans op een langetermijnsamenwerking met nieuwe medewerkers groter, want er ontstaan geen valse verwachtingen. Zelfs als je geen moeilijk in te vullen vacatures hebt, is je bedrijfsimago nog altijd belangrijk. Want uit die vele kandidaten wil je toch dat de beste bij jou komen aankloppen.

EMPLOYER BRANDING IS DUURZAAM EN EFFICIËNT
Employer branding vraagt een volgehouden inzet, maar is op lange termijn goedkoper dan vele verschillende acties die telkens opnieuw van nul worden opgebouwd. Dankzij die inzet op lange termijn ontstaat er een basis die verschillende HR-acties ondersteunt. Een goede employer branding strategie garandeert op termijn een betere ROI.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten