Menu

Denk je aan het opstellen van een content marketing strategie? Dan denk je aan content creëren, nietwaar? Toch sla je hierbij een 6-tal belangrijke stappen over.  

Elke organisatie heeft een eigen missie, visie en waarden. Maar ook zijn eigen unieke verhaal. Bedrijven creëren een uniek DNA om zich te onderscheiden van concurrentie. Dit is de basis van je strategie. Het fundament waarop je verder bouwt. 

Welke doelen wil je trouwens behalen met dit plan? En zijn er eventuele hindernissen die je moet nemen? Breng deze in kaart. Maar ook jouw doelgroep is niet onbelangrijk! Wie zijn ze? Wat doen ze? Hoe ga je ze bereiken? Wat zijn hun wensen? Welke communicatietools zet je in? Het is aan jou om dit te definiëren. En dan pas is het moment aangebroken om content te gaan creëren. Heeft jouw bedrijf baat bij een content marketing strategie? In 7 stappen ligt jouw strategie op tafel. Wij helpen jou een handje.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten