Menu

Trots om mezelf voor te stellen als de nieuwe creative account bij Proud Mary. Gedreven door alles wat met communicatie te maken heeft, kwam ik hier terecht. Back to the roots, want na 3 jaar werkervaring binnen een merchandise bedrijf, keer ik terug naar wat ik heb gestudeerd, namelijk communicatiemanagement. Mijn hart ben ik verloren in Durbuy en meer bepaald in La Petite Merveille. Daarnaast ben ik een fervent skister, heb ik een passie voor koken en vind je mij elk jaar (normaal gesproken) terug op Rock Werchter. Helemaal warm om jullie te leren kennen en jullie projecten in goeie banen te leiden! Let’s kick some ass!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten