Menu

Hi! Ik ben Sara, aangenaam! Voor de komende 3 maanden mag je me aanspreken als ‘de stagiaire van Proud Mary’, een titel die ik met trots zal vertegenwoordigen. Trots staat hier centraal en zoals de slogan luidt, doet hij groeien. Dat is exact wat ik wens te bereiken de komende weken: groeien in de communicatiewereld en groeien als persoon. Ik ben er zeker van dat ik daar gedurende mijn stageperiode in zal slagen en veel zal leren van het geweldig getalenteerde team waarin ik ben terechtgekomen. Ik wil niet enkel mezelf, maar ook hen trots maken. Een uitdaging die ik maar al te graag aanga.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten