Menu

Op 01 maart, complimentendag, ging Proud Mary bij 6 bedrijven langs met de LOFband. Ze genoten van een korte maar krachtige LOFmedley om hun lof toe te wensen. Hun optreden met de figuurlijke loftrompet werd meer dan gesmaakt. Bekijk hier de volledige aftermovie en geniet van een selectie foto's van deze hartverwarmende dag. De volledige sfeerreportage kunt u hier bekijken.

Proud Mary is trots

We zijn alvast trots op een geslaagde dag, op onze unieke LOFband maar vooral... op jullie. We konden ons geen beter, enthousiaster publiek voorstellen! Trots speelt bij ons een grote rol. We zijn ervan overtuigd dat wij Vlamingen hele goede kwalitatieve bedrijven en producten hebben, maar dat we niet altijd weten hoe dit gepast te communiceren. Samen met u zoeken we de juiste toon om dit te doen zodat het product of de dienst, het bedrijf of de mensen optimaal groeien. Want trots doet groeien. Ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen op vlak van marketing en creatie.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten