Menu

Employer branding traject

Trajecten

Van interne waarden tot een externe of interne employer branding campagne. Dit traject gaat stap voor stap, van strategie tot creatieve uitwerking.

DE 5 ONDERDELEN VAN EEN EMPLOYER BRANDING TRAJECT

 • 01 Interne waarden
  De interne waarden vertolken waar jouw bedrijf écht voor staat. Denk bijvoorbeeld aan samen, warm, ruime blik, betekenisvol… Dit zijn geen dertien in een dozijn waarden, maar duidelijke en bedrijfseigen keuzes die herkenbaar zijn voor zowel medewerkers als buitenwereld.
   
 • 02 Creatief concept
  Een sterk idee is geld waard. Het kan een technisch of complexe boodschap creatief en eenvoudig uitleggen. Een concept is flexibel inzetbaar en perfect in te passen in de communicatieaanpak. Kiezen voor een creatief concept is kiezen voor continuïteit en consistentie in de communicatie.
   
 • 03 Uitwerking creatief concept
  Fotografie, 3D, of louter typografisch? Hoe we het creatieve idee uitwerken hangt af van het uiteindelijk gekozen idee. Gaan we fotograferen? Of is een 3D-animatie of illustratie aangewezen? Deze stap is met andere woorden pas in een later fase te budgetteren.
 • 04 Strategie
  We definiëren wat je willen bereiken en hoe we dat doen. We zetten de vlag waar we willen aankomen: duidelijk en goed gedefinieerd. We hebben een vast stappenplan om tot de geschikte strategie te komen. Maar elk bedrijf heeft zijn eigen noden en wensen dus passen we “along the way” ook wel aan zodat we consultancy op maat geven. Een strategie waar je de komende jaren mee weg kan. Maar uiteraard is een strategie niets zonder de uitvoering ervan. Dat is de volgende stap.
   
 • 05 Print en digital design
  Na de strategische beslissingen en het creatief concept ben je klaar om alle nodige communicatietools uit te werken. Proud Mary staat in voor zowel print als digital design. Hiervoor wordt een budget opgemaakt in functie van de noden.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten