Menu

INTERNE WAARDEN ALS TOOL OM AMBASSADEURS TE CREËREN
Onderschat de kracht van interne waarden niet als HR-tool om van elke medewerker een échte ambassadeur te maken. Interne waarden drukken uit waar de organisatie voor staat en waar ze in geloven. Een goed HR-beleid zet de interne waarden in als interne communicatietool om medewerkers te sturen en enthousiast te maken. En enthousiaste mensen worden ambassadeurs van uw brand!

MARKETING BEGINT OP DE WERKVLOER
Het verhaal van uw bedrijf, uw positioneringswaarden, moet u delen. Hierbij denkt u natuurlijk meteen aan de klanten en aan klassieke communicatiekanalen zoals website en sociale media. Toch doet u er goed aan om uw verhaal ook te delen met uw medewerkers. Zij zijn namelijk de eerste ambassadeurs van uw organisatie. En zij vertellen uw verhaal ook verder.

WAAR HET HART VOL VAN IS, LOOPT DE MOND VAN OVER
Overtuigde en enthousiaste medewerkers zullen uw verhaal uitdragen. Dat doen ze in de relaties op het werk, maar ook in hun contacten met de klant of met familie en vrienden. Ze zijn trots op hun werk en tonen dat graag.

HOE TOVERT U EEN MEDEWERKER OM TOT AMBASSADEUR?
Een medewerker wordt niet vanzelf ambassadeur. U zal hierop moeten inzetten. Dat doet u door uw medewerkers te betrekken bij de toekomstplannen van de organisatie. Zorg voor openheid en transparantie. Zorg voor duidelijke verantwoordelijkheden en geef hen de juiste tools om hun job goed uit te voeren. Bied de nodige ruimte voor ontwikkeling en toon waardering. Denk eraan dat u op deze manier meer zal halen uit uw team en dat is belangrijk voor de groei van het bedrijf.

MAAK HET ZO MAKKELIJK MOGELIJK
Faciliteer de interne communicatie met eenvoudige tools zoals Yammer of Skype. Zet een intranet op om aankondigingen, foto’s, persartikels, enz. te delen. Zorg voor een gezellige 'coffee corner' waar mensen een praatje kunnen slaan. Dit zal helpen om in dialoog te treden met de medewerkers. U geeft hen een stem en ze voelen zich betrokken. 

Onze lofband toont het goede voorbeeld!

Proud Mary zet jaarlijks op complimentendag in op  'Employer Branding'  met onze unieke lofband. 6 bedrijven maken kans om de lofband te winnen door ons simpelweg hun motivatie te bezorgen waarom hun personeel lof verdient. Een swingend intermezzo met liedjes die lof overbrengen: you're simply the best, All you need is lof,...  Elk team, elke medewerker werd verrast door diy muzikaal moment van lof. We gingen dit jaar langs bij Groep Huyzentruyt, Scioteq, Texture Museum, Agristo, Gediflora & Visix. Een hartverwarmende dag waarbij beelden meer dan woorden zeggen. Een sterk staaltje Employer Branding als je het ons vraagt. Geniet hier van de sfeerbeelden.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten