Menu

Onderneem niet blindelings

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Een website die aanspreekt én leads genereert, dat was de opdracht voor Devroe & Partners.

Onderneem niet blindelings

Onderneem niet blindelings. Dat is de leuze van Devroe & Partners, marketonderzoekbureau.  Om zowel de filosofie als de werkwijze te kunnen toelichten creëerden we een verzorgde en aantrekkelijke CMS-website. De klant kan berichten zelf aanpassen en toevoegen, de site is user-friendly opgemaakt, het design passend bij de reeds bestaande look & feel. Bekijk hier het resultaat! 

BEURSDEELNAME? VAL OP!

Je kan Marktonderzoekbureau Devroe telkens vinden op de bedrijvencontactdagen, dé beurs bij uitstek om nieuwe contacten te leggen. Ze willen er uiteraard telkens uitpakken met een sterke visual die opvalt én blijft hangen. Bovendien moet de visual ook weergeven wat marktonderzoek voor een bedrijf kan doen. Proud Mary creëerde het creatieve concept: "Onderneem niet blindelings." Hiermee geven we aan dat als je onbezonnen beslissingen neemt zonder de markt te onderzoeken, zonder te peilen naar de behoeften of noodzaak… je eigenlijk blindelings aan het werk bent. De visual werd geïmplementeerd op een wand voor de stand en op een roll-up display. Maar ook op flyers die vlot uitgedeeld kunnen worden op verschillende evenementen. Ga alvast eens langs bij Inge met onze groeten of bezoek haar nieuwe website die we ontwikkelden. Ook nood aan ondersteuning voor jouw beursdeelname? Contacteer ons.

ONTDEK MEER

Zin naar meer creatieve concepten? Bekijk ze hier!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten