Menu

Onze specialiteit: positionering

Trajecten

We streven er met deze workshop naar om een uniek DNA te definiëren voor jouw merk of bedrijf. Een DNA dat jou sterk onderscheidt van je concurrenten zodat je potentiële klanten weten waarom ze voor jou moeten kiezen.

En dan bedoelen we een veel uniekere boodschap dan goede prijs/kwaliteit en correcte service. De workshop heeft als eindresultaat een “brandfundamental report” waarin de kernbegrippen van het merk of bedrijf in beschreven staan. Dit report is tevens het inhoudelijke kader voor de rest van alle communicatie. En meteen ook de basis van waaruit alle creatieve communicatietools ontwikkeld worden. De voordelen van een positionering zijn dat je met je uniek DNA een inhoudelijk onderscheid maakt op je concurrentie. Tevens vormt je positionering ook een goedgekeurd inhoudelijk kader die je verder helpt in consistent communiceren. En dat bespaart je heel wat tijd. Proud Mary ontwikkelde een eigen positioneringsmethode die gekenmerkt wordt door eenvoud, interactiviteit en participatie van het team. We werken met beelden en woorden.

Als iedereen voor zichzelf een keuze heeft gemaakt, luisteren we één voor één naar het waarom van de keuze. Ik koos dit beeld omdat…. Zo komt iedereen gelijk aan bod. Er zijn trouwens geen foute associaties, want het gaat om uw persoonlijke visie. Het interessante van de oefening zit in het feit dat iedereen van elkaar hoort hoe hij/zij het bedrijf/merk percipieert. Doel van de oefening is onder meer om de neuzen van het gehele team in dezelfde richting te krijgen. Uiteraard zijn er nu teveel beelden en moeten er keuzes gemaakt worden. Dat zal in overleg gebeuren. Beelden met gelijke betekenis worden gebundeld, beelden die toch niet uniek of onderscheidend zijn, legt u aan de kant. Na de individuele keuze van de beelden en het geven van de uitleg bij de beelden, beslist u onder elkaar welke beelden er uitvallen om zo 4 à 5 beelden over te houden waar iedereen het mee eens is.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten