Menu

GAAF! Elk kind is een hoogvlieger.

BRANDING

Basisschool Het Park klopte bij ons aan om een restyling en herpositionering door te voeren. Ze wilden zich als een hedendaagse basisschool in Aalst beter profileren en hun onderscheidende waarden scherper afgelijnd naar voren brengen. Een branding- en campagnetraject was perfect voor hen.

Samen met een team van zowel leerkrachten als directie voerden we de positioneringsworkshop uit. Dat was meteen het fundament om de nieuwe naam aan vast te haken en een nieuwe branding voor de school te ontwikkelen. Een kleurrijk hedendaags logo dat kinderen én hun ouders aanspreekt. 

Het creatieve concept vertaalt visueel de inhoudelijke centrale boodschap van school GAAF! elk kind is een hoogvlieger. En elk kind wordt geruggensteund door het betrokken schoolteam. Het beeld zegt alles.

 

Tijdens de contentmarketingworkshop creëerden we de diverse persona's, en bepaalden we de boodschap én de nodige communicatiekanalen per persona zodat Basisschool GAAF! helemaal klaar staat voor hun nieuwe start.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten