Menu

ZOWE #zozijnwe

CAMPAIGN

Voor verpleegkundeschool ZoWe werkten we van a tot z een campagnetraject uit dat volledig aansluit bij ZoWe: een school met een unieke signatuur en unieke waarden.

ZozijnWe. Dat vat gebald samen wat de ZoWe-signatuur is.

Voor verpleegkundeschool ZoWe werkten we van a tot z een campagnetraject uit dat volledig aansluit bij ZoWe: een school met een unieke signatuur en unieke waarden.

#ZozijnWe

Bij verpleegkundeschool ZoWe staat de student centraal. Elk volgt zijn eigen traject op maat waar een persoonlijke coach je telkens bijstuurt. ZoWe is een bruisende school, waar studenten zich thuis voelen. Dat was wat naar boven kwam uit de positioneringsoefening die we samen met docenten, studenten en directie uitvoerden.  Daaruit hebben we 6 positioneringswaarden gedistilleerd die het unieke verhaal van ZoWe vertellen.

Met de positioneringsoefening werd de eerste strategisch stap in het campagnetraject gezet. Wat volgde, was een workshop in 7 stappen waarmee we een passende strategie ontwikkelden.

Nu hadden we alle input om een passend creatief concept te bedenken. Passend bij de diverse persona’s die we hadden ontwikkeld. Ook al volgt elke student een verpleegkundige richting, de profielen zijn niettemin heel divers: van dagonderwijs, over avondonderwijs tot werkplekleren. Van pas afgestudeerden tot volwassenen. Van mensen zonder diploma tot mensen die al een diploma hoger onderwijs hebben.

Proud Mary koos voor een socialemediacampagne waar ZoWe’s eigen mensen centraal staan. Studenten en docenten stralen in de campagne. We creëerden video’s die de diverse trajecten van de school naar voren brengen, afgestemd op de persona’s en op de positioneringswaarden.

Behind the scenes

Fotografie in samenwerking met Marc Wallican.

Heeft jouw bedrijf ook nood aan een campagnetraject van a tot z? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten