Menu

Wild spirit

CAMPAIGN

Wild Spirit is een Belgisch design merk dat staat voor pure vorm. Grenzeloze meubelstukken met een duidelijke eigen signatuur, die vorm geven aan jouw interieur. Proud Mary was meteen fan!

CREATIEF CONCEPT

Op basis van de positionering werd er een creatief concept ontwikkeld dat de waarden van Wild Spirit visualiseert en versterkt. 6 creatieve beelden waarbij telkens een dier en een meubelstuk centraal staan en dit in een prachtig landschap geplaatst waarin een geometrisch volume ietwat bevreemdend staat. De vos in een beukenbos, een aap in een jungleomgeving, een uil die net een wild spirit design ontdekt...een pure lay-out waar het meubelstuk centraal staat maar de verbeelding van de kijker vrij wordt gelaten. Wat is jouw favoriet?

Op Interieur 2014 kon je de stand ook bezichtigen die Proud Mary heeft ontwikkeld voor Wild Spirit. Marketing Consultancy, fotografie door Marc Wallican, copywriting én vertaling, conceptuele creatie en ontwerp en opmaak van de cataloog, persartikels schrijven ... een greep uit de diensten die Proud Mary voor Wild Spirit uitvoert. De volgende stap is een restyling van hun huidige website waarbij er een extra webshop zal gecreëerd worden. Als wereldspeler onontbeerlijk om de volledige collectie te kunnen tentoonstellen. Coming soon...

CATALOGUS

De nieuwe Wildspirit Catalogus is klaar! En of we daar trots op zijn...

Proud Mary werkte de voorbije maanden aan de nieuwe catalogus voor Wildspirit, het merk met exclusieve Belgische Design Meubelen. Nadat we eerder een aantal conceptvisuals hadden gecreëerd en ook de stand op interieur hadden verzorgd, konden we ons uitleven in het ontwerpen van hun 125 pagina’s tellende cataloog. Naast de lay-out en copywriting zorgden we ook voor extra fotografie, zowel in studio als op locatie om de nieuwe meubelstukken – zoals The Rack, de Arch... – extra in de kijker te zetten. Na de verhuis naar Knokke en de uitbreiding van hun kantoor/magazijn, zijn ze er meer dan ooit helemaal klaar voor om de wereld verder te veroveren. Binnenkort lanceren we ook hun gloednieuwe website… zodat je voortaan ook vanuit je luie stoel een nieuwe Wildspirit design stoel kan bestellen. Maar later meer daarover...

Voor wie Wildspirit niet kent: Wildspirit tries to keep its spirit young. Continuously teased and with a curiosity beyond measure. By constantly refining our craftsmanship, we are able to make every piece of furniture a true example of perfection. An expression of timeless beauty, made with noble materials and shaped by rewarded designers who work in complete artistic freedom. Wildspirit creates refined design, especially shaped for places where people meet each other. The Wildspirit collection includes a ‘family of products’ that offer people a feeling of functional and emotional complacency.

"Every single item has the power to put its mark on every kind of interior: minimalistic, modern, timeless or classic."

WILD ABOUT DESIGN ONLINE

Nadat we de positionering hadden bepaald, het creatieve concept en de look & feel hadden gecreëerd, en de catalogus gerestyled was het tijd om de webstek van Wild Spirit onder handen te nemen. En we zijn heel tevreden met het resulltaat. De prachtige design meubelen komen optimaal tot hun recht. Een website die vlot toegankelijk is op alle platformen én makkelijk aanpasbaar door de klant. Een esthetisch aantrekkelijke, responsive website waar ook een online webshop aan vast hangt. Dat is de Wild Spirit website geworden.

BEURSSTAND

Wild Spirit, signature pieces van Belgische oorsprong.

Maandelijks gaat Proud Mary langs bij Wild Spirit om de nodige marketingvragen op te lossen. Ook nood aan inhouse marketing consultancy? Mail me voor meer info tina@proudmary.be

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten