Menu

Een wereld van verschil

CAMPAIGN

"Een wereld van verschil" is het concept voor de samenwerking tussen Renewi en PeelPioneers.

In Nederland houden ze ieder jaar zo’n 250 miljoen kilo citrusschillen over na het maken van vers vruchtensap. Een enorme hoeveelheid: genoeg om meer dan 10.000 vrachtwagens mee te vullen. Het grootste deel van deze ‘schillenberg’ ontstaat bij supermarkten, catering- en horecabedrijven, waar klanten kunnen rekenen op vers sinaasappelsap, of sap van andere citrusvruchten. Tot nu toe werden de citruschillen verbrand. Dat hoeft niet langer, want PeelPioneers en Renewi stellen een duurzame oplossing voor.

Na de bepaling van de persona binnen de content marketingstrategie, ging Proud Mary aan de slag om een gepast en doelgericht concept uit te werken. "Een wereld van verschil" kwam tot leven. En dat uitte zich in een 3D sinaasappel wereldbol, folder, infographics, animatievideo, roll-up banners, zeepdoos etiketje en nog zoveel meer. 

BENIEUWD NAAR MEER DUURZAME INITIATIEVEN?

Bekijk dan zeker ook onze campagne van de nationale afvaltest. Of de sensibiliseringscampagne.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten