Menu

Geschenken met een knipoog

CAMPAIGN

Het netwerk ‘geschenken met een knipoog’ is een West-Vlaams netwerk van organisaties uit de zorg en de sociale economie. Ze bundelen hun krachten en treden samen naar buiten met unieke, authentieke geschenken met een verhaal. We kozen voor dit project voor een combi branding-campagne traject.

Cadeautjes geven is minstens even leuk als cadeautjes krijgen. En je wil vast verrassen met een geschenk waar een verhaal achter zit. Dat treft, want het verhaal achter 'geschenken met een knipoog' is heel bijzonder. Net als de makers van onze geschenken. Ze kunnen (even) niet terecht op de gewone arbeidsmarkt, maar doen ook graag mee. Met hun vele talenten, inzet en trots maken zij geschenken voor verschillende smaken. Proud Mary zette met veel plezier haar schouders onder dit project en zorgde voor de volledige lanceringscampagne. We bepaalden in eerste instantie de positionering. Samen met de deelnemende organisaties kozen we unieke overkoepelende waarden: verbinden, gekruid, 'ik doe mee!', knipoog en vertrouwen. 

Met deze waarden gingen we aan de slag om een naam te ontwikkelen en een creatief concept. Daarna maakten we persona op. Zo hadden we een goed zicht op de diverse doelgroepen en bepaalden we de communicatiekanalen. In eerste instantie was een aantrekkelijke website een noodzaak. Daarnaast hadden we promotietools nodig  zoals labels, stickers, posters, flyers, tafelkaartjes, winkelshort… Maar ook het social media filmpje ter promotie van de campagne en de persvoorstellingsfilm hebben we in een passend jasje gestoken. Niet alleen zijn al deze tools fris van concept en kleur, ze zijn ook nog eens waardevol. Want, deze werden met niemand minder dan de makers zelf gecreëerd. Een campagne voor en door de makers zelf.

KNIPOOG FOTOGRAFIE

Er werd een fotoshoot georganiseerd mét make-up en styling. Een ware belevenis voor de makers. Wat een fantastische dag was dat!
We laten jullie meegenieten van enkele hartverwarmdende behind the scenes. Meer zien? Bekijk alle beelden hier!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten