Menu

Lekkere campagne

CAMPAIGN

De Provincie West-Vlaanderen en Europa zochten een partner voor hun lekkere campagne.

Europadag, de smakelijkste dag van het jaar

De Provincie West-Vlaanderen kwam bij Proud Mary aankloppen om een campagnevisual te ontwikkelen voor hun Europadag. De visual moest klein én groot aanspreken en aansluiten bij het thema Voeding. Een sprekende visual, een promotiefilmpje en een website werd ontwikkeld alsook posters en leaflets. Proud Mary heeft niet alleen de campagne voor de Europadag van de Provincie West-Vlaanderen ontwikkeld, maar was ook op de dag zelf actief aanwezig. Niet alleen kon iedereen ontdekken hoe een reclamecampagne gemaakt wordt aan de hand van een filmpje, iedereen kon ook model voor 1 dag worden. Mits wat heerlijke slagroom kwamen de grootste lekkerbekken prima tot hun recht op de gevoelige plaat. Alleen maar blije gezichten bij de kinderen (én de trotse mama’s en papa’s). Alle lekkerbekjes klein (en ja, ook een paar grote) kan je op onze facebookpagina bekijken.

PS: zag je de campagne van Fish & Chips al? Fish & Chips wou regionale streekproducten en-arrangementen promoten én de aanbieders een duwtje in de rug geven. Proud Mary hielp hen met deze opdracht. Fish & Chips zocht een partner die de zoektocht naar een regionale ambassadeur in een aantrekkelijke campagne kon vertalen. Na competitie kon Proud Mary de klant verleiden met het "hoogvlieger" concept. Doel was om een streekambassadeur te kiezen aan de hand van stemmen per regio en daarna een finale waarbij elke finalist zijn streekproduct of -arrangement kon voorstellen aan de jury.  Een aantrekkelijke visual, een fraaie wedstrijdwebsite met stemmogelijkheid, flyers en posters, in combinatie met een Facebookpagina resulteerden in een hoge betrokkenheid van alle deelnemende regio's en veel stemlustigen. Proud Mary was één van de juryleden en weet zo dat de jury unaniem de winnaar verkoos: Saffrocaat. Heerlijke advocaat mét saffraan.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten