Menu

Awel ja, ook dit is een 'Feel It' trend. Feminisering goes global, vooral als het om gezondheidszorg gaat. Zo worden tot in de verste uithoeken van het Braziliaanse Amazonegebied vrouwen er aan herinnerd dat ze zich best jaarlijks laten screenen op baarmoederhalskanker. En ondanks het onderwerp bloeit er meteen al iets moois. Huh? Kanker? Moois? Wel, denk aan communicatie. Neen, er pingt geen zoveelste post binnen via Facebook of Whatsapp. Neen, er komt geen drone hun dorp binnengevlogen met een tutorial video of augmented reality bril. Want al die high tech notifications, 

daar word u zo moe van en geraken zelfs niet tot in het Amazonegebied. Het idee voor het jaarlijkse alert heeft men gewoon uit de natuur geplukt (zie ook de trend competence waar we het over ”Ask Nature” hadden). De vrouwen in die Amazonedorpen krijgen namelijk een hybride orchidee cadeau die maar één keer per jaar bloeit. En die hen als een natuurlijke kalender op de hoogte brengt dat ze zich tijdig moeten screenen. Een alert notificatie recht van de natuur. Een origineel orch-idee. Upgrade van het plantjesweekend van "Kom Op Tegen Kanker", iemand?

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten