Menu

It's your #MUMent

CAMPAIGN

Een kleurrijke campagne om MUM Flowers, het oude Belgian Mums, topmerk van Belgische chrysanten van Gediflora, in de kijker te zetten.

Gediflora, wereldspeler in genetica van bolchrysanten, klopte aan bij Proud Mary om de MUM Flowers  steviger op de wereldmarkt te plaatsen. Hoe? Door een gefundeerd campagnetraject te doorlopen. Beginnend met een positioneringsoefening om de onderscheidende positie van MUM Flower op de markt vast te leggen. Nadat het unieke verhaal van MUM Flowers werd vastgelegd  was het tijd om de juiste strategie te bepalen. En zo ontstond de campagne “it’s your #MUMent.

Van half september tot half oktober kon de consument niet naast de It’s your #MUMent campagne kijken in de gespecialiseerde bloemen- en tuinzaken. Een kleurrijke campagne om MUM Flowers in de kijker te zetten, zowel bij de kwekers, in de winkelpunten als bij de consument. Met deze campagne wordt de mum als een bloem voor alle gelegenheden gepositioneerd. Doel was om de MUM  populair te maken bij een jonger publiek én de verkoopperiode te verlengen. De campagnevisuals benadrukken de rijke, eindeloze kleurenpracht. Een wedstrijd met als hoogtepunt een luchtballonvaart zorgde voor betrokkenheid met de consument.

De social media campagne in Nederland en Belgie én het kleurrijke pos-materiaal in de winkelpunten zorgde voor het gewenste resultaat. De kopers waren jonger, en de verkoop vroeger in het seizoen kreeg een serieuze boost. Mission accomplished!  Geef je ogen de kost en geniet van dit #MUMent…

De campagne loopt van half september tot half oktober, zowel in fysieke winkelpunten (o.a. Oh Green, Intratuin…) als online. Met POS-materiaal dat even kleurrijk is als de bloemen zelf, zal het moeilijk zijn naast de campagne te kijken. Als extra incentive is er ook een wedstrijd aan de campagne verbonden. Wie een pot MUM Flowers koopt, maakt kans op een luchtballonvaart aan boord van de MUM luchtballon. Dat kan simpelweg door de code, die terug te vinden is op het label van hun aangekochte MUM Flowers, online in te geven op www.mumflowers.be.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten