Menu

It's your #MUMent

CAMPAIGN

Een kleurrijke campagne om MUM Flowers, het oude Belgian Mums, topmerk van Belgische chrysanten van Gediflora, in de kijker te zetten.

Van half september tot half oktober zal de consument niet naast de It’s your #MUMent campagne kunnen kijken in de gespecialiseerde bloemen- en tuinzaken. Een kleurrijke campagne om MUM Flowers, het oude Belgian Mums, topmerk van Belgische chrysanten van Gediflora, in de kijker te zetten, zowel bij de kwekers, in de winkelpunten als bij de consument. Met deze campagne wordt de mum als een bloem voor alle gelegenheden gepositioneerd. En de campagnevisuals benadrukken de rijke, eindeloze kleurenpracht. Geef je ogen de kost en geniet van dit #MUMent...

De campagne loopt van half september tot half oktober, zowel in fysieke winkelpunten (o.a. Oh Green, Intratuin…) als online. Met POS-materiaal dat even kleurrijk is als de bloemen zelf, zal het moeilijk zijn naast de campagne te kijken. Als extra incentive is er ook een wedstrijd aan de campagne verbonden. Wie een pot MUM Flowers koopt, maakt kans op een luchtballonvaart aan boord van de MUM luchtballon. Dat kan simpelweg door de code, die terug te vinden is op het label van hun aangekochte MUM Flowers, online in te geven op www.mumflowers.be.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten