Menu

Spica corporate brochure

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Na het uitvoeren van de positioneringsoefening stond het authentieke verhaal van Spica vast en was het tijd om dit in de verschillende communicatietools toe te passen. Een restyling van hun bestaande brochure drong zich op.

De corporate brochure moest perfect weergeven waar Spica voor staat én waar Spica in de toekomst naartoe gaat, zodat klanten, leveranciers én personeelsleden perfect begrijpen en weten wat de ambities van dit Kortrijks bedrijf zijn. Proud Mary verzorgde zowel de fotografie, design en lay-out van de brochure alsook de copywriting. Het resultaat? Een brochure die de internationale groeiambities onderstreept. Om de salesploeg te ondersteunen werd ook een PowerPointpresentatie ontwikkeld die dezelfde look & feel bevat als de corporate brochure, maar omgezet naar een interactieve en beknopte weergave van de kernboodschap. Zo kan er een eenduidige en consistente boodschap gegeven worden door iedereen van het bedrijf. Meteen werd ook beslist om een kalender voor het personeel én klanten te ontwikkelen die de waarden én de medewerkers nog eens in de spotlights plaatsen.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten