Menu

Als u een aantal jaren bezig bent als ondernemer, dan kan het gebeuren dat uw bedrijf door omstandigheden serieus veranderd is. Geëvolueerd door de lancering van nieuwe producten of door het aanbieden van nieuwe diensten. De trends in uw sector of de marktomstandigheden hebben u in een andere richting geduwd. Er zijn meer of nieuwe, sterkere concurrenten verschenen. Een aangepaste wetgeving heeft u al dan niet gedwongen een bepaalde richting uit te gaan… 

Het kan best zijn dat de positionering die u ooit hebt gekozen, niet langer klopt met het bedrijf en de uitdagingen waar u nu voor staat. Tijd voor een herpositionering dus. Zodat u opnieuw een gepaste positie op de markt kiest die onderscheidend, uniek en inspirerend is voor uw beoogde klanten. De werkwijze voor een herpositionering is gelijklopend met die van een gewone positionering.

CASE

Download en lees hoe Flow een herpositionering nodig had na een fusie. Misschien herkent u uw onderneming wel in deze case, en is Proud Mary uw toekomstige adviserende partner in uw verhaal!

FLOW: DNA BEPALEN NA EEN FUSIE

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten