Menu

Als u een aantal jaren bezig bent als ondernemer, dan kan het gebeuren dat uw bedrijf door omstandigheden serieus is veranderd. Geëvolueerd door de lancering van nieuwe producten of door het aanbieden van nieuwe diensten. De trends in uw sector of de marktomstandigheden hebben u in een andere richting geduwd. Er zijn meer of nieuwe, sterkere concurrenten verschenen. Een aangepaste wetgeving heeft u al dan niet gedwongen een bepaalde richting uit te gaan… Of er is nood aan een hedendaagsere positionering zoals bij MUM Flowers... Of je hebt een overname of fusie achter de rug en hebt nood aan een nieuwe overkoepelende positionering zoals Visix Brand Shiners of Truckador.

Het kan best zijn dat de positionering die u ooit hebt gekozen niet langer klopt met het bedrijf en de uitdagingen waar u nu voor staat. Tijd voor een herpositionering dus. Zodat u opnieuw een gepaste positie op de markt kiest die onderscheidend, uniek en inspirerend is voor uw beoogde klanten. De werkwijze voor een herpositionering is gelijklopend met die van een gewone positionering.

Met een positioneringsoefening streven we ernaar om een uniek DNA te definiëren voor uw merk of bedrijf. Een extern communicatie-DNA dat u sterk onderscheidt van uw concurrenten zodat potentiële klanten weten waarom ze voor u moeten kiezen. En dan bedoelen we een veel uniekere boodschap dan goede prijs/kwaliteit en correcte service, want daar komt iedereen mee af. Nemen we het voorbeeld van water. Water is altijd vloeibaar, transparant en uiteraard om te drinken. Spa Reine kiest daarentegen voor de positionering 'zuiver bronwater', Perrier voor 'het water met een hoekje af', Bru voor 'het parelende water dat het eten laat smaken' ... de gekozen invalshoek bepaalt de rest van hun communicatie en de daaruit volgende acties.

Een duidelijk en uniek verhaal maakt dat de consument makkelijker zijn keuze maakt. En dat u als onderneming trots bent op waar u voor staat.

RESULTAAT
Het eindresultaat van een positioneringsoefening is een "brandfundamental report". Daarin staan de positioneringsbegrippen van het merk of bedrijf beschreven. Dit report is tevens het inhoudelijke kader voor de rest van alle communicatie. En meteen ook de basis van waaruit alle creatieve communicatietools worden ontwikkeld.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten