Menu

CAMPAGNE: VEILIGHEID EN BEWUSTZIJN OP HET WERK

CAMPAIGN

Je werknemers aansporen om veiliger en bewuster te werk te gaan? Daar horen unieke illustraties bij! 

Van Gansewinkel was op zoek naar een manier om hun werknemers ertoe aan te sporen veiliger en bewuster te werk te gaan. Maar hoe trek je de aandacht van hardwerkende mensen? Met 6 leuke illustraties van veelvoorkomende veiligheidssituaties. Onze illustrator jimmy ging aan de slag en creëerde sprekende beelden die stuk voor stuk de gevaarlijke situaties op het werk en hun risico's afbeelden. Er werden zowel posters als postkaarten gecreëerd om aan de werknemers uit te delen. 

Zie je gevaar? Praat met elkaar.

Proud Mary creëert zowel campagnes voor de consument als campagnes voor intern gebruik: HR-campagnes, sensibiliseringscampagnes of personeelsmagazines. Contacteer ons gerust om eens te zien hoe we ook jullie interne communicatie een niveau hoger kunnen tillen.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten