Menu

De 3 onderstaande boeken zetten we maar al te graag in de kijker. Ze werden geschreven door 4 vrouwelijke auteurs en zijn de moeite waard om in huis te halen. Waarom? Lees hieronder verder! 

Groeien: dat is durven - Riet De Sadeleer

Met de ambitie tot groeien kom je al ver, maar durf je het ook aan? In ‘Groeien: dat is durven!’ krijg je als ondernemer een concreet stappenplan aangereikt om die sprong te maken. Met vele praktijkvoorbeelden en hapklare suggesties geeft Riet De Sadeleer je een duwtje in de juiste richting om je organisatie en medewerkers écht te doen groeien.

Making your way - Marion Debruyne & Katleen De Stobbeleir

Bestaat de perfecte job? Wat betekent succes? Moet je alles uitgekiend hebben voor je dertigste? In ‘Making your way’ ontrafelen Marion Debruyne en Katleen De Stobbeleir 15 mythes over de weg naar succes in het leven en op het werk. Het boek moedigt je aan die mythes te vergeten en je dromen vol overtuiging en optimisme na te jagen.

SING IT - Karolien Emmers

Zeg het met een liedje. SING IT geeft je inspiratie hoe je je medemens op een originele manier kunt bedanken. Het is een boekje vol krachtige muziekquotes dat het eenvoudig maakt om je trots en waardering uit te drukken aan wie het verdient. Het is een waardevol geschenk voor jezelf en voor anderen.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten