Menu

Naar aanleiding van ons 6-jarig bestaan lanceren we een gloednieuw, en ja, we geven het toe, kleurrijk complimentenboekje. Het "all you need is LOF” boekje zit dan wel in een nieuw fel jasje, het principe is hetzelfde gebleven. Binnenin zijn het, in tegenstelling tot de buitenkant, maagdelijk witte pagina's. Het is aan jullie om ze zelf te vullen. Noteer elk complimentje die u krijgt van een klant, vriend, familielid of, waarom niet, van een vreemde.

En als u eens een dag hebt waar het allemaal wat minder lukt of als het even tegen zit, dan neemt u het Proud Mary LOF boekje bij de hand en leest u het opnieuw. Dat werkt! Bovendien zal u zelf bewuster omgaan met complimenten en er wat sneller zelf uitdelen. Geef toe, nu wilt u er zeker eentje bemachtigen? Wilt u er voor uzelf of voor uw collega’s/medewerkers? Laat ons iets weten, we maken graag een lofpakket op maat voor jou op. Gegarandeerd succes! 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten