Menu

Met de veranderende behoeftes tijdens deze crisis moet ook je content mee veranderen. Hou alvast 5 C's voor ogen: communiceren, context, care, crisispersona & customer journey.

TIP 1: COMMUNICEREN
Blijf communiceren zodat je top of mind bent zodra je weer kan opstarten. Communicatie is namelijk als verwarming. Zet je ze uit, dan daalt de temperatuur. Als het helemaal koud is, moet je weer hard stoken straks bij de opstart.

TIP 2: CONTEXT
Had je een content marketing plan? Het voordeel van een plan is dat je het kan omgooien. Schrijf artikels die relevant zijn voor deze periode en omstandigheden.

TIP 3: CARE
We zien dat in deze tijden longreads populairder zijn. Veel mensen hebben meer tijd. Plaats nu gerust een langer artikel waarin je hulp biedt of passend advies verleent. Pas je stijl en tone-of-voice aan. 

Een te commerciële boodschap is nu minder op zijn plaats. Geef informatie, toon je expertise, geef inspiratie, vertel verhalen. Trouwens, je kan later je longread opsplitsen in micro-content (als die nog relevant is uiteraard).

TIP 4: CRISISPERSONA
Vergeet ook nu niet om je altijd af te vragen wat je persona wenst?  Want misschien heeft hij nu andere wensen omwille van de crisis. Wat is zijn behoefte? Welke informatie wil hij nu krijgen? Wat is zijn angst of frustratie of welke verlangens heeft hij?


TIP 5: CUSTOMER JOURNEY
Is de klantenreis veranderd? Een andere levens- of werksituatie door corona brengt ook een andere klantenreis met zich mee. Bekijk de customer journey dus kritisch. In hoeverre is die veranderd en waar moet jij dus rekening mee houden? Het spreekt voor zich dat het stuk online belangrijker is dan ooit. Optimaliseer waar nodig.

Ontdek wat een goeie content marketingstrategie inhoudt.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten