Menu

Neem de benen naar Izegem

CAMPAIGN

Om de ondernemers in Izegem te ondersteunen, ontwikkelde Proud Mary een actie samen met Unizo, Eperon D’or en stad Izegem.

Eperon d’or en Unizo stappen samen

Om de ondernemers in Izegem te ondersteunen, creëerde Proud Mary een actiecampagne. De campagne bestaat uit een actie met spaarkaarten af te stempelen bij elke deelnemende ondernemer. Verder ontwikkelden we een stappenplanfolder waar je duidelijk alle deelnemende ondernemers op terug kan vinden, een website en etalagestickers voor elke ondernemer. Het doel is bezoekers van het schoen- en borstelmuseum naar Izegem door te verwijzen.​ In het museum ontvangen de bezoekers alle informatie over de lopende wedstrijd: een folder én meteen een deelnemingskaart. Door 2 winkels of horeca-zaken in Izegem te bezoeken, maak je kans op de hoofdprijs. De website is een eenvoudige maar aantrekkelijke one-pager waar het CMS de nodige vrijheid geeft aan de organisatie om deelnemers toe te voegen of zaken aan te passen. 

Ook nood aan een leuke actie?

Contacteer ons voor uw campagne!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten